Yıldırım Beyazıt İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, tüm paydaşlarının okulundan gururla söz edebildiği, etkileşim içinde olduğumuz diğer kurum ve kişilerce de örnek olarak alınıp gösterilebilen gözde bir okul yapmaktır.

Misyon: Bizler öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri ve Amaçları kapsamında, bireysel özelliklerine uygun olarak bilgili, becerikli, kendine güvenen ve idealleri olan bireyler olarak hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: Okulumuz BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL ve AVRUPA KALİTE ETİKETİ almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08:00-12:50 / 13:10-18:00
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikybi.meb.k12.tr

Adres - Kaynarca Mah. Deniz Cad. Seyir Sok. No7 Pendik / İstanbul

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Pendik Altkaynarca´da D100 karayolunun 300 m altında bulunmaktadır.

Adres - Kaynarca Mah. Deniz Cad. Seyir Sok. No7 Pendik / İstanbul

Ulaşım D100 Karayoluna yürüme mesafesinde olduğundan buradan geçen tüm ulaşım araçları ile ulaşım kolayca sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Pendik ilçe merkezine yaklaşık 3 km´dir.